Over ons

Over ONs

wij testen
Vakantieparken
Voor jou

Jarenlang iedere vakantie hetzelfde liedje: eindeloos zoeken naar een vakantiepark of camping die aan onze eisen voldoet. Proberen door de mooie, opgepoetste plaatjes heen te kijken en dan uiteindelijk alsnog op een plek belanden waar we echt niet wilden zijn. Dat kan anders!
En dus testten wij heel veel vakantieparken. Eerst zelf, met ons gezin. Maar al snel gebruikte we ook ervaringen van vrienden en familie om onze lijsten mee aan te vullen. En ondertussen hebben we een heel team van enthousiaste vakantiegangers die graag ervaringen met ons delen.
Zo besparen we jou een hoop tijd, geld en mislukkingen.

Hoe wij testen

Persoonlijke bezoeken
Ervaringen van anderen
Wat is er te doen?
Ligging en omgeving
Kwaliteit van de accommodaties
Is er een zwembad?
Wat vinden de kinderen ervan?
Hoe werkt deze website

BEGIN HIER

Ben je nieuw op vakantieparkentester.nl? Begin dan bij BEGIN HIER. Vanaf hier kan je snel zoeken en navigeer je door alle relevante vakantieparken op de website.

Vakantieparken vergelijken

Op de website vindt je veel ervaringen, maar ook vergelijkingen van vakantieparken en lijstjes met de mooiste campings en vakantieparken per land of regio.

Direct boeken

We zetten altijd een boekingslink bij de beschrijving van een vakantiepark, waardoor je direct kan boeken als je enthousiast bent. Vaak zijn deze links zogenaamde affiliate links. Dit betekent dat wij een percentage van de boekingskosten ontvangen als vergoeding. Maar jij betaalt hiervoor niks extra’s. We zijn je dan ook erg dankbaar als je van onze boekingslink gebruik maakt.

Zelf vakantieparken testen

Wil je een eigen ervaring met een vakantiepark doorgeven? Graag! Hoe meer tips, hoe beter. Neem contact met ons op zodat wij jouw ervaring op onze website kunnen delen.

Waar gaat de reis naar toe

Vakantiepark, Camping of Resort?

Activities
Nature
Learning