Welk Center Parcs heeft het mooiste zwembad?

Vakantieparken

Ben je op zoek naar het Center Parcs park met het mooiste zwembad? Gelijk heb je! De zwemmogelijkheden bij Center Parcs zijn werkelijk fantastisch. Zo beschikken vrijwel alle parken over een uitgebreid subtropisch zwemparadijs, waar jong en oud zich kunnen vermaken.

Welke Center Parcs heeft het mooiste zwembad?

Er is geen eenduidig antwoord op de vraag welk Center Parcs park het mooiste zwembad heeft. Elk park heeft unieke waterattracties en een eigen sfeer en uitstraling. Volgens de ANWB is De Eemhof het Center Parcs met het mooiste zwembad. Maar ook daarover verschillen de meningen. Hieronder hebben we de vijf vakantieparken met de mooiste zwembaden van Center Parcs geselecteerd.

Welke Center Parcs heeft het mooiste zwembad?

Aqua Mundo: de mooiste zwembaden in Center Parcs

Wil jij graag een vakantiepark met subtropisch zwembad boeken? Dan zit je bij Center Parcs op de juiste plek. Waterpret is een van de specialiteiten van Center Parcs en dit is terug te zien in de Aqua Mundo zwemparadijzen. Deze zwembaden zijn werelden op zich. Met spectaculaire waterattracties waar u ultieme waterpret beleeft. Hieronder hebben we een aantal van de beste Center Parcs vakantieparken met de mooiste zwembaden op een rij gezet.

Maar de Aqua Mundo is meer dan alleen een zwemparadijs. Je kunt er ook lekker relaxen in de whirlpools of ontspannen in de sauna. Er zijn vaak ook speciale activiteiten, zoals de Aqua Cinema, waar je vanuit het water een film kunt kijken, of de Aqua Disco, waar je kunt dansen op de nieuwste hits.

Voor de allerkleinsten is er vaak een apart gedeelte in de Aqua Mundo, waar zij veilig kunnen spelen en spetteren. Zo kan het hele gezin genieten van een dagje zwemplezier bij Center Parcs. Kortom, als je op zoek bent naar een vakantiepark met geweldige zwemmogelijkheden, dan is Center Parcs dé perfecte bestemming.

De Eemhof: Center Parcs met het mooiste zwembad volgens de ANWB

Bij Center Parcs De Eemhof vindt u de Aqua Mundo, dat door de ANWB is verkozen tot het mooiste zwembad van Center Parcs. Hier vindt u geweldige attracties zoals de Flow Rider surfsimulator en de wildwaterbaan. Er zijn ook vijf supergave glijbanen, waaronder de Turbo Twister van 11 meter hoog en 154 meter lang. Voor rustigere activiteiten kunt u genieten van de Lazy River, het golfslagbad en het bubbelbad.

Het beste van het zwembad in Center Parcs de Eemhof

 • Beleef een adrenalinekick op de 11 meter hoge Turbo Twister-glijbaan van 154 meter lang.
 • Raften op de wildwaterbaan biedt een opwindende ervaring.
 • Probeer uw surfskills op de geweldige Flow Rider surfsimulator.
 • Vijf glijbanen, waaronder familieglijbanen, zorgen voor eindeloos glijplezier.
 • Ontspan in het golfslagbad, de Lazy River of het bubbelbad.
Prijzen en beschikbaarheid

Center Parcs De Kempervennen: mooi tropisch zwembad

Center Parcs De Kempervennen biedt een Aqua Mundo met een tropische entourage en vele uitdagingen, zoals een wildwaterbaan, glijbaan van 62 meter lang en een educatief koraalbad met tropische vissen, dat u al snorkelend kunt verkennen. Er zijn twee nieuwe waterglijbanen, de Aqua Racer en de Aqua Loop, en verder vindt u hier een buitenzwembad, bubbelbaden, sauna en Turks stoombad. Kinderen kunnen zich vermaken in het Kinder-Doe-Bad.

Het beste van het zwembad in Center Parcs de Kempervennen

 • Ervaar de sensatie van de twee nieuwe waterglijbanen: de Aqua Racer en de Aqua Loop.
 • Verken het educatieve koraalbad met tropische vissen al snorkelend.
 • Raas door de wildwaterbaan, het snorkelbad of ga wild water raften.
 • Geniet van het buitenzwembad, de bubbelbaden, sauna en Turks stoombad.
 • Kinderen kunnen zich vermaken in het Kinder-Doe-Bad.
Prijzen en beschikbaarheid

De Vossemeren: Center Parcs met het mooiste zwembad in België

Center Parcs De Vossemeren in Lommel, een van de vele vakantieparken in België biedt prachtige meren en een Aqua Mundo met waterattracties zoals een koraalbad, golfslagbad, Kinder-Doe-Bad, Lazy River, wildwaterbaan, warm buitenbad en bubbelbaden. De unieke attractie is de supergave trechterglijbaan de Monkey Splash, waarbij u met 30 km/u vanaf 15 meter hoogte naar beneden sjeest en in een tol draait voordat u in het zwembad plonst. Daarnaast is Discovery Bay een exotische indoorspeeltuin met een speelschip, touwbruggen, stapstenen en waterelementen.

Het beste van het zwembad in Center Parcs de Vossemeren

 • Beleef de dolle pret op vier waterglijbanen, waaronder de supergave trechterglijbaan.
 • Raas door de wildwaterbaan of ontdek het snorkelbad.
 • Bezoek Discovery Bay, een exotische indoorspeeltuin met een speelschip, touwbruggen, stapstenen en waterelementen.
 • Geniet van het koraalbad, golfslagbad, Kinder-Doe-Bad, Lazy River, warm buitenbad en bubbelbaden.
 • Ervaar de sensatie van de Monkey Splash, waarbij u in een tol draait voordat u in het zwembad plonst.
Prijzen en beschikbaarheid

Het Heijderbos: de snelste wildwaterbaan van Center Parcs

Het Heijderbos ligt in Noord-Limburg, maar als u eenmaal de Aqua Mundo induikt, waant u zich in de tropen. Hier krijgt een ‘dagje zwemmen’ een nieuwe dimensie. Duik in de golven van het golfslagbad tussen het tropisch groen. Wist u dat u hier de aller-snelste wildwaterbaan van Center Parcs vindt? Het is ook een unieke ervaring om in het koraalbad de verzonken stad te verkennen en exotische vissen te spotten. Er zijn eveneens 3 glijbanen! Het Kinder-Doe-Bad met jungle thema is geweldig voor de allerkleinsten en is voorzien van een speeleiland, boomstamglijbaan en fonteintjes.

Het beste van het zwembad in Center Parcs Het Heijderbos:

 • Duik tussen tropische vissen en koraalriffen in het snorkelbad.
 • Geniet van de zon terwijl je zwemt in een tropische omgeving in het buitenzwembad, dat geopend is tijdens de zomermaanden.
 • Ontspan na een dag vol activiteiten in het zwembad in het bubbelbad en de sauna.
 • Test je surfvaardigheden op de populaire surfsimulator in het zwembad.
 • Smul van een hapje en een drankje tussen het zwemmen door in een van de diverse eetgelegenheden, waaronder een bar en een restaurant, in het zwembad.
Prijzen en beschikbaarheid

Center Parcs Allgäu: een van de mooiste zwembaden van Duitsland

Center Parcs Park Allgäu, gelegen aan de voet van de Alpen, biedt ongekende waterpret met de prachtige Aqua Mundo. In een van de mooiste vakantieparken van Duitsland kunt u genieten van een golfslagbad, wildwaterbaan en een heerlijke waterspeeltuin genaamd het Water Playhouse. Daarnaast biedt het park vijf waterglijbanen, waaronder de langste wildwaterbaan van Center Parcs.

Het beste van het zwembad in Center Parcs Allgäu

 • Trotseer de golven in het golfslagbad of de wildwaterbaan.
 • Het Water Playhouse biedt een heerlijke waterspeeltuin voor jong en oud.
 • Kleintjes kunnen gillen van plezier in het Kinder-Doe-Bad.
 • Geniet van de gigantische Aqua Speed bandenglijbaan, de toffe Duo Racer glijbaan en de Aqua Crater glijbaan.
 • Beleef de langste wildwaterbaan van alle Center Parcs parken.
Prijzen en beschikbaarheid