Tiroler Zugspitz Resort: vakantiepark in Oostenrijk voor families

Vakantieparken

Ben je op zoek naar een vakantiepark waar je kinderen zich kunnen vermaken zonder hun telefoons en tablets? Dan is het Tiroler Zugspitz Resort de ideale bestemming voor jouw gezin! Hier kun je volop genieten van quality-time met elkaar in de prachtige natuur van Tirol.

Het resort biedt volop afwisseling en activiteiten voor jong en oud. Het ligt aan de voet van de majestueuze Zugspitze en beschikt over een groot zwemparadijs met avontuurglijbanen, een piratenschip en een junglebrug. Daarnaast is er een megagrote tuin met vijver waar kinderen zich kunnen uitleven in de buitenspeeltuin met trampoline en trapkartbaan.

Voor de kinderen is er dagelijks een thema-activiteit, zoals een sportdag, natuurbelevenisdag, beautydag, spelletjesdag, creatieve dag, kookdag of voorleesdag. Het kinderweekprogramma wordt wekelijks aangepast aan het seizoen en de behoeftes van de kids. Daarnaast is er voor avontuurlijke tieners een gevarieerd animatieprogramma en is er ook een kinderopvang.

Op het resort zelf kun je kiezen voor luxe kamers en suites in het nieuwe deel of een knus appartement met eigen keukentje in het appartementengebouw. In het sfeervolle restaurant geniet je dagelijks van traditionele keuken met regionale specialiteiten.

Heb jij liever een camping of vakantiepark? Geen probleem! Je kunt ook met je caravan of camper op een van de 190 comfortabele staanplaatsen op de 5-sterrencamping gaan staan.

Het resort ligt op steenworp afstand van het dalstation van de Tiroler Zugspitzbahn. De gondellift brengt je in tien minuten naar een hoogte van 2.962 meter. Boven op de berg bezoek je de avonturenwereld Fascination Zugspitze waar je leert over de geschiedenis van de berg. Daarnaast kun je met de gratis pendelbus vanuit het resort in tien minuten naar de Ehrwalder Almbahn rijden voor een tocht in de bergen met lichte wandelpaden, diepblauwe bergmeren en zicht op de Zugspitze.

Kortom, het Tiroler Zugspitz Resort biedt een vakantie vol activiteiten, ontspanning en avontuur voor het hele gezin. Kom genieten van de prachtige natuur van Tirol en laat je kinderen volop spelen en beleven in het vakantiepark Zugspitz. Voor meer informatie kun je terecht op de website.

Foto’s bij dit artikel: Zugspitz Resort. Foto: Günter Standl (www.guenterstandl.de).